Van Mol en zonen is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1990. Bij de oprichting hield vader Roel Van Mol zich vooral bezig met verbouwings- en bestratingswerken. Sinds 2005 werken ook zonen Jelle en Seppe mee in de zaak en zijn de activiteiten uitgebreid naar volledige nieuwbouw- en renovatiewerken.
 
Wij zijn een bouwbedrijf met persoonlijkheid en een sterke drang om elke klant voor de volle 100% tevreden te stellen. Die tevredenheid bekomen wij door kwaliteitsvol werk af te leveren tegen zeer goede prijzen en met een zeer goede service naar onze klanten toe.
 
Aangezien er steeds één van de zaakvoerders mee op de werf staat kan U als bouwheer er vanuit gaan dat alles zeer nauwkeurig wordt uitgevoerd en zo heeft U ook steeds een direct aanspreekpunt voor al Uw vragen.
 
Wij beschouwen bouwen als een teamgebeuren waarbij alle partijen die erbij betrokken zijn, samen gaan voor het perfecte resultaat. Dit wil zeggen dat wij als aannemer samen met de architect, ingenieuronderaannemers,……  maar ook met U als bouwheer samenwerken en nadenken om zo Uw project mee uit te bouwen tot een prachtig resultaat.
Aangezien wij een heel deel van de verschillende facetten, die bij een bouwproject aan bod komen, uitvoeren in eigen beheer en voor alle mogelijke andere facetten beroep doen op een vaste ploeg onderaannemers, kunnen wij een zeer snelle voltooiing van Uw project garanderen.  
 
 
De bouwsector is voordurend aan het bewegen en aan het innoveren, daarom richten wij, als gezond en gemotiveerd familiebedrijf onze blik steevast  naar de toekomst.
Hierdoor zijn wij voordurend aan het investeren in nieuwe materialen en werktuigen, maar wij investeren ook in bijscholingen  en cursussen over allerhande nieuwe technieken en materialen die op de markt komen.
 
Wanneer U Uw project aan onze werkhanden toevertrouwd kan U rekenen op een schitterend resultaat!
Aarzel zeker niet ons te contacteren!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Van Mol en zonen bvba
Algemene Bouwwerken.