BOUWWERKEN VAN A TOT Z

Met Van Mol en zonen, jouw partner in bouwwerken, geniet je van vakmanschap en een persoonlijke aanpak.
Wij nemen de zorg voor details en planning op ons, zodat jij je kunt focussen op succes.

ALGEMENE BOUWWERKEN

Voor elk onderdeel van je bouwproject zijn wij jouw betrouwbare partner. Vanaf de afbraakwerken tot het laatste detail, wij nemen je volledige bouwproject in handen zodat jij als bouwheer gemoedsrust hebt. 

Met onze ervaring en persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat elk aspect van jouw bouwproject nauwkeurig wordt uitgevoerd en dat jij een direct aanspreekpunt hebt voor al jouw vragen.

We geloven in teamwork en werken samen met architecten, ingenieurs en onderaannemers om jouw project tot een prachtig resultaat te brengen.

FAMILIALE AANPAK

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Onze zaakvoerders zijn nauw betrokken bij elk project en zorgen ervoor dat jouw wensen en eisen centraal staan. Dit directe contact is de sleutel tot ons succes en de tevredenheid van onze klanten.
We streven naar duurzame relaties met onze opdrachtgevers, gebaseerd op vertrouwen en transparantie, om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en tevredenheid.

PROJECTEN IN DE KIJKER

BOUWEN MET VERTROUWEN

Bouwen met ons betekent bouwen met vertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw project kunnen verwezenlijken.